Lecoba Husqvarna robotmaaier

LeCoBa is inmiddels ruim 17 jaar dealer van verreweg de stilste, betrouwbaarste en meest geavanceerde volautomatische gazonmaaiers in de markt. Deze langdurige ervaring ziet u terug in het resultaat, een altijd mooi en strak gazon.

Wij onderscheiden ons onder andere door;

  • De diepte waarop de (begrenzingskabel)kabel wordt gelegd.LeCoBa robotmaaier automower Husqvarna Honda
  • De plek van het laadstation wordt ongeveer 10cm. uitgegraven en opgevuld met 10cm. fijn zand.
  • De transformator kabel wordt in een buis geplaatst en het is mogelijk om de transformator in een transformator huis te plaatsen.
    Dit transformatorhuis kan eventueel op een composiet paaltje bevestigd worden.
  • U krijgt uitgebreide uitleg/instructie over de door u aangekochte robotmaaier, op locatie.
  • Ook na de installatie zijn wij er voor u.
  • Geïnstalleerd en niet 100% tevreden = geld terug!!
  • Wij bieden oplossingen voor zowel kleine gazons vanaf 10m2 als grote gecompliceerde gazons tot vele duizenden vierkante meters.

Hieronder vindt u een overzicht van de leverbare Automowers® en een korte uitleg over de werking over deze volautomatische gazonmaaiers.

[virtual_slide_box id="1"]
Lecoba Husqvarna Automower Robotmaaier

De unieke maaitechniek van de Automower® is gebaseerd op zeer frequent maaien in een willekeurig patroon binnen de grenzen die u bepaalt. Wanneer het tijd is de accu op te laden, keert de Automower® automatisch terug naar zijn laadstation. Bij de constructie van de machines is er naar gestreefd het gewicht zo laag mogelijk te houden om platrijden van het gazon te voorkomen. Daardoor kan de machine tevens in de regen maaien omdat er geen sprake van spoorvorming is. Wanneer een boom of ander obstakel op zijn weg komt, keert de Automower® gewoon en kiest veilig een nieuwe richting voordat hij verdergaat. Dit geldt ook voor huisdieren in uw tuin. De Automower® zal ze geen kwaad doen.

[virtual_slide_box id="2"]

De Automower® is werkzaam als een full-time werkende tuinman, maar op basis van een verwaarloosbaar salaris. De Automower® is de eerste volledig automatische gazonmaaier en is in staat om indien nodig de klok rond, dag in dag uit buiten te werken. Hij is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook milieuvriendelijk, omdat hij wordt aangedreven door elektriciteit en produceert geen schadelijke uitlaatgassen. Daarnaast geeft hij ook nog eens bijzonder weinig geluid.

Lecoba Husqvarna Automower Robotmaaier