Husqvarna Automower®

Een strak gazon, zonder iets te hoeven doen!!

Husqvarna, pionier op het gebied van robotmaaien heeft de Automower® ontwikkeld om helemaal zelf het perfecte gazon af te leveren. Na 20 jaar door ontwikkelen heeft de Husqvarna Automower® het hoogste niveau van betrouwbaarheid, kwaliteit en maairesultaten bereikt met een minimum aan menselijke handelingen.

Lees verder......

Husqvarna gazonmaaiers

Op maat en krachtig maaien wordt zo heel wat makkerlijker!!

Een perfect gemaaid gazon vraagt om een gazonmaaier die zowel een wisselende complexiteit als steile hellingen aan kan. Daarom bieden wij een breed assortiment gazonmaaiers en ook verschillende maaimethoden aan om aan al uw eisen te voldoen. We hebben zelfs enkele machines met All-Wheel aandrijving.

Lees verder......

Husqvarna Rider

Het hele jaar door, probleemloos grasmaaien!!

Met zijn knikbesturing, onovertroffen wendbaarheid en het maaidek aan de voorzijde maakt de combinatie van controle, comfort en efficiency van deze Rider het grasmaaien en andere taken rond uw eigendom/land het hele jaar door plezierig. En het zal moeilijk zijn plaatsen te vinden waar deze machines niet kunnen komen.

Lees verder......

Husqvarna Frontmaaiers

Onverslaanbaar op complexe terreinen!!

Frontmaaiers met een krachtige draaiende maaibewegingen aan de voorzijde in een compact design, met een laag maaidekprofiel en een uniek besturingssysteem. Ze bieden optimale wendbaarheid en trimvermogen op krappe en complexe terreinen.

Lees verder......

Husqvarna tuintractoren

Volbloed werkpaarden voor in de tuin!!

Ondanks het feit dat het uitstekende zitmaaiers zijn, zijn onze tuintractoren gebouwd voor verschillende soorten klussen in de tuin. En met ons brede assortiment aan accessoires is hij het hele jaar inzetbaar.

Lees verder......

Lecoba Husqvarna tuintractoren