Husqvarna bladblazers

Krachtige en betrouwbare blazers, die elke klus klaren!!

Makkelijk te hanteren, ergonomische bladblazers, die presteren, precies zoals u wilt. Van draagbaar tot backpack, ze zijn allemaal ideaal om bestrating schoon te maken en blad, grasmaaisel of vuil van banden, opritten en goten te halen. De ruggedragen modellen worden geleverd met een draagtuig met heupgordel en brede schouderriem, die de belasting van uw rug haalt.

Lees verder......

LeCoBa Husqvarna bladblazer

Husqvarna bodemfrezen

Bewerk de grond met liefde!!

Van tijd tot tijd moet u de aarde bewerken om betere groei te krijgen. Met een Husqvarna motorgrondfrees voert u dat karwei perfect en met minimale inspanning uit. Een geoptimaliseerd gewicht en afmeting maken de machines uitzonderlijk gemakkelijk te hanteren, bedienen, vervoeren en op te bergen.

Lees verder......

 

Husqvarna sneeuwblazers

Laat u niet insneeuwen!!

Bij het kiezen van een sneeuw werper moet u rekening houden met de grootte van het gebied dat u wilt wissen en de typische sneeuwcondities in uw deel van het land. Een Sneeuwfrezen met een krachtige motor en breed werkbreedte bespaart u tijd als de ruimte groot is en bedekt met diepe, zware sneeuw. Kleinere gebieden met droge sneeuw vereisen minder stroom.

Lees verder......

Lecoba Husqvarna winkel wintelre