Husqvarna heggenscharen

Heggenscharen met een uitstekende ergonomie!!

De Husqvarna heggenscharen zijn ontwikkeld om een goed ergonomisch design te combineren met een hoge kwaliteit en uitstekende knipresultaten. De motor en starter zijn ontwikkeld om snel en met weinig inspanning te starten. Ideaal voor het werk in de tuin, geschikt voor zowel hoge als lage hagen.

Lees verder......

Husqvarna motorzeisen

Speciaal ontwikkeld voor een ergonomische bediening!!

Ontworpen met dezelfde standaard als professionele motorzeisen, gemaakt om het werk efficiënter uit te voeren, met minder inspanning en in zo min mogelijk tijd. Alle modellen zijn lichtgewicht, sterk en goed gebalanceerd en worden geleverd met veel praktische functies.

Lees verder......

Lecoba Husqvarna motorzeis

Husqvarna trimmers

Onverslaanbaar op complexe terreinen!!

Trimmers met vermogen, duurzaamheid en veelzijdigheid voor huizenbezitters die hun tuin in vorm willen houden. Hun lage gewicht maakt deze machines uitzonderlijk flexibel en ze zijn ontworpen om weinig geluid te maken – perfect voor wie in een woonwijk woont.

Lees verder......

LeCoBa Husqvarna Trimmer

Husqvarna bosmaaiers

Krachtig en goed gebalanceerd!!

Krachtige en goed gebalanceerde bosmaaiers die zijn gemaakt voor zware, lange en veeleisende shifts in het bos. De motor is ontworpen om maximaal vermogen te leveren met weinig trillingen en een lager brandstofverbruik. Alle eigenschappen zijn gecombineerd om bosmaaiers te creëren die sterk zijn, eenvoudig te gebruiken en zelfs het zwaarste werk gemakkelijker maken.

Lees verder......

LeCoBa Husqvarna Bosmaaier