LeCoBa Husqvarna bodemfrees

Indien u een gazon of een deel ervan moet voorbereiden voor het inzaaien: Husqvarna heeft een grondfrees voor u. Ons assortiment bestaat uit twee verschillende soorten cultivators. De achterste-tine modellen zijn ontworpen voor gebruik op de dicht op elkaar gepakte aarde en gazons. Met aangedreven wielen en contra-roterende tanden deze machines opbreken bodem zeer effectief.  Het front-tine cultivators zijn geschikt voor kleinere landscaping werk, zoals de voorbereiding bloemperken en tuin patches. Deze landbouwers worden gedreven door de tanden, en zijn beschikbaar met een werkbreedte van 24 cm tot 85 cm. De kleinere modellen zijn ideaal voor strengere tuin ruimten en kan ook worden uitgerust met verschillende accessoires voor de tuin taken.

LeCoBa Husqvarna bodemfrees

Tips om in gedachten te houden bij het kopen van een grondfrees:

  • Voor grote en open gebieden een achter-tine contra-roterende cultivator of een front-tine cultivator met een hoog motorvermogen en royale werkbreedte is het meest geschikt is.
  • Voor een rustige en milieuvriendelijke werking kiest u voor de Husqvarna TB 1000 accu grondfrees.
  • Voor veelzijdige tuinklussen kunt u overwegen het kopen van een front-tine cultivator met toebehoren voor mos harken, randen, verticuteren en ploegen.
  • Als u veel kleine oppervlakten en bloemperken in u tuin moet u ervoor zorgen dat de landbouwer die u kiest heeft handgrepen of vervoer wielen.
  • Voor een optimale wendbaarheid en controle, kiest u voor een grondfrees met een achteruitversnelling.