Lecoba Husqvarna cirkelmaaiers

Bij aankoop van een gazonmaaier zijn de eerste dingen waar u aan moet denken de grootte van het gazon en de manier waarop u wilt maaien. Hoe groter het gazon, hoe groter de maaibreedte.

Gazonmaaiers met grasopvang zorgen voor een keurig resultaat en besparen u een hoop tijd omdat u niet hoeft te harken nadat u klaar bent met maaien. U kunt het ook gebruiken voor het verzamelen van bladeren als de herfst komt. Grasopvang is ook een goed idee als u allergische reacties wilt voorkomen en het zorgt voor vermindering van de verspreiding van onkruidzaden.

De BioClip (mulching) methode is ideaal als u eerste klas resultaten verlangt en als er vaak gemaaid moet worden. De fijn gehakte grasresten bemesten het gazon en zorgen ervoor dat het meer bestand is tegen droogte.

Gazonmaaiers met grasopvang geven nette resultaten en besparen u tijd omdat u niet hoeft te harken nadat u klaar bent met maaien. U kunt het ook gebruiken voor het verzamelen van bladeren als de herfst komt. Grasopvang is ook een goed idee als u allergische reacties wilt vermijden, en het zorgt voor vermindering van de verspreiding van onkruidzaden.

Lecoba Husqvarna cirkelmaaier

Tips om in gedachten te houden bij de aankoop van een gazonmaaier

  • Bepaal de breedte van het maaidek aan de hand van de grootte van uw gazon.
  • Als uw gazon middelgroot is dan bevelen wij u een zelfrijdend model aan.
  • Als uw gazon middelgroot is en u liever wat extra beweging wilt tijdens het maaien, dan kunt u onze duwmaaier overwegen.
  • Als uw gazon klein is, kunt u overwegen een handmatige gazonmaaier aan te schaffen: vrij van schadelijke uitstoot en u bespaart uw buren lawaai.
  • Als u niet zeker bent over welk maaisysteem het best bij u en uw gazon past, dan kunt u het best kiezen voor een maaier met meerdere maai-systemen: uitwerpen, opvangen en bioclip mulching).
lecoba husqvarna cirkelmaaier