LeCoBa Husqvarna sneeuwruimer

Er zijn twee verschillende soorten sneeuwblazers: een-fase en twee-fase. De Husqvarna sneeuwfrezen bereik heeft slechts twee fasen modellen aangezien deze het meest effectief zijn voor zware en verpakt sneeuw. Twee-fase betekent dat de sneeuw zich door de machine in twee stappen: eerst door de avegaar schroef alvorens te worden geloosd via de glijbaan door een waaier fan. Een een-fase sneeuw werper heeft nog geen waaier ventilator. Een ander verschil tussen de twee soorten werper is dat de twee fasen wielen aangedreven modellen hebben dat het een fase-modellen worden aangedreven door de boor schroef.

Bij het kiezen van een sneeuw werper moet u rekening houden met de grootte van het gebied dat u wilt wissen en de typische sneeuwcondities in uw deel van het land. Een Sneeuwfrezen met een krachtige motor en breed werkbreedte bespaart u tijd als de ruimte groot is en bedekt met diepe, zware sneeuw. Kleinere gebieden met droge sneeuw vereisen minder stroom.

De Husqvarna-assortiment van sneeuwblazers omvat verschillende maten motor, en werken breedtes tussen 61 cm en 76 cm.

LeCoBa Husqvarna sneeuwruimer

Tips in gedachten te houden bij het kopen van een sneeuwfrees:

  • Een sneeuwfrees met stuurbekrachtiging is gemakkelijker te manoeuvreren dan andere modellen. Kies een model met ower stuurinrichting model als u veel bochten te maken, hetzij tijdens de clearing een grote open ruimte waar u moet heen en weer vele malen gaan of wanneer de sneeuw verwijderen uit kronkelende paden.
  • Voor een probleemloze koude start, zou u overwegen het kopen van een model met elektrische start.
  • Voor meer comfortabele bediening, kies een sneeuw werper met verwarmde handgrepen.